joi, 16 februarie 2012

SPECTACOL DEDICAT ZILEI ÎNDRĂGOSTIȚILOR „EȘTI TÎNĂR – FII IUBIT!”

DCF 1.0
Ziua Îndrăgostiților nu a trecut neobservată în or. Cahul. Aici tinerii au organizat lucruri interesante pentru tineri. Ieri, la ora 16:00, Palatul de Cultură a găzduit un concert-concurs organizat de Fundația Comunitară Cahul și Fondul pentru Tineri Cahul.
Prin tragere la sorți, patru perechi de îndrăgostiți au concurat într-o competiție jurizată, luptînd pentru titlul de pereche ideală. Au trecut prin probe de creativitate, improvizației și talent, juriul urmînd să decidă perechea învingătoare.
De aproximativ 3 ore de muzică și dans au avut parte cei care au asistat la spectacol. Interpreta Ludmila Danilceac a electrizat atmosfera cu talentul și vocea sa extraordinară. Alături de ea, a încîntat publicul cu performanțe trupa Crazy Dance.
La intrarea în sala de concerte, spectatorii și-au putut procura bilete la tombola pusă la dispoziție de organizatori. Au fost vîndute peste 400 de bilete, premiul cel mare fiind o cină romantică într-un restaurant din oraș. Desfășurarea loteriei, a generat în rîndul spectatorilor voie bună și amuzament.
Natalia Munteanu, consilier al Fondului pentru Tineri și în același timp unul din organizatorii acestui eveniment, a declarat că :”Fondurile colectate în urma vînzării biletelor vor fi direcționate către finanțarea altor proiecte înaintate de tineri, printr-un program de granturi„.
Peste 500 de tineri au manifestat interes pentru acest eveniment.
Interpreta Ludmila Danilceac
Perechile de îndrăgostiți participante la concurs
Probă artistică: crarea unei ilustrate cu tematica sărbătorii
Crazy Dance

Crazy Dance
Componența Juriului
Nicolae Moroian, Președintele Fondului pentru tineri și „asistenta ” sa extrăgînd numerele norocoase

sursa: Info-Sud.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu